Facebook

Elérhetőség

Bármiféle kérdést, ötletet, videót, képet és egyéb dolgokat erre az email címre kérnék: petermolnar94@gmail.com

Stat

Utolsó kommentek

Címkék

5boro (1) aaron homoki (1) afterparty (2) art (5) arto saari (1) bangin (1) belföld (25) berrics (4) bio (2) brad cromer (1) brandon biebel (1) budapest (1) carhartt (2) chris cole (1) coc (1) cooper wilt (1) cory kennedy (2) danny sommerfeld (1) deák tér (3) deck check (1) deszkások a világ körül (5) deszkáspiknik (1) deszkás piknik (2) devine calloway (2) diy (1) dunaharaszti (2) dustin dollin (1) eger (1) element (3) emerica (2) emerica stay gold (2) erzsébet tér (2) erzsi (1) európa (1) feelin minnesota (3) felipe gustavo (1) felvonulás (4) filmezés (1) first try friday (1) flow footy (1) fotó (2) funny (4) game of ledge (1) gatlyn (1) gördeszkapálya (1) graffiti (1) hessenmob (1) heti magyar (2) hírek (1) interjú (5) ipath (1) javier mendizabal (2) josh harmony (1) josiah (1) josiah gatlyn (2) kenny reed (2) képek (4) kevésbé ismert deszkások (11) kevin tshala (1) külföld (76) levi brown (1) manolo robles (1) miskolc (1) mystic (5) napi commercial (8) napi fail (4) napi trükk (1) nick garcia (1) online game of skate (6) party (1) philipp schuster (1) phil zwejsen (1) pontus alv (2) premier (2) profi (33) p rod (1) red bull manny mania (1) richie jackson (1) riport (1) sk8mafia saturdays (1) skatepark (3) steve forstner (1) style fest (1) szikvíz (1) tippek trükkök (1) tony karr (1) top 5 (1) varga zsolt (2) városliget (1) verseny (22) videó (75) vilics viktor (1) visually heard (1) vox footwear (1) wade desarmo (1) yann garin (1) zered basset (1) Címkefelhő

Devine Calloway interjú

2010.07.09. 16:14 Becks1

 Még valamelyik nap igértem interjú fordítását vele, hát most meg is teszem:

Miért lehet téged olyan nehezen elérni?

 

Általában nem viszem magammal a telefonom. Otthon hagyom, vagy valami. Nem szeretem magammal cipelni sokat. Rengeteg telefonszám, és ha nem ismerem, nem is hímom vissza vagy veszem fel. Rengeteg ember nem szeret üzenetet hagyni valamiért. Valaki valahogyan megszerezte a számomat, és random emberek hivogatnak, és nem tudom kik ők, és probálnak megtréfálni, ezért se veszem fel inkább.

 

Hogyan tudsz még mindig Bakersfieldben (Kalifornia) élni?

 

Nem tudom, ember. Ez az otthonom, itt van a családom és a haverok is. Rengeteg jó skate spot. Egy skatepark az utca végén - nem túl jó, de...

 

Gondolod, hogy a gyerekek a kisebb városokban hátrányban vannak a nagyvárosi gyerekekhez képest?

 

Igen, néha, mert nem kapnak akkora figyelmet mint kéne. Tudod hogy megy ez - beküldesz egy rövid videót, és ha nem ismerik a neved, akkor nem fognak fizetni neked.

 

Még mindig elvonatozol Los Angelesbe minden hétvégén?

 

Igen. Tudsz találkozni jó emberekkel a vonaton. Vannak hóbortos emberek, akik lerészegednek és futkároznak a folyosón. Találkozhatsz őrült emberekkel is. Őket lerúgják a vonatról, de visszaszállnak és megint látom őket. Aztán vannak olyan emberek, akik bliccelnek, és csak felugranak a vonatra és hátra sétálnak, aztán előre, és a kalauzok nem tudnak elbánni velük, mert elbújnak a WC-ben. Énis csináltam ezt egy párszor. (nevet)

 

Gondolod, hogy késöbbiekben Los Angelesbe költözöl?

 

Gondolkoztam, hogy megpróbálok odaköltözni a nyáron, de nem tudom. (Girl csapat-menedzser) Sam Smyth akarja, hogy beköltözzek hozzá, mert azthiszem Lee Smith elköltözik onnan, de még nem tudom. Szeretem az otthonomat nagyon. Szeretek közel lenni a családomhoz.

 

Mivan az új kocsiddal?

 

Van egy 78-as Deville-m. Ezt a kocsit akartam amite eszemet tudo. Mind egy régi Caddilac. Barna, de majd felújitom. Valószínüleg teszek bele hidraulikát. Low rider! Alig várom. Próbálom old-schoolnak hagyni.

 

Milyen zene fog menni a kocsidban? Tudom mi a szándékod ezzel!

 

(Nevet) Majd egy kis Isley Brothers megy majd benne. Alig várom. Az emberek imádni fogják. Majd furikázok a házam körül, meg a városban, és az összes lánynak dudálok.

 

Mi a legjobb abban, hogy nincsenek fürtjeid többé?

 

Nagyon jó, hogy nem lógnak bele a képedbe.

 

És mivan azzal, hogy már tudod viselni a Chocolate sapkákat?

 

Ja, igen. A Chocolate egy kivétel, mármint úgy értme, hogy tudok viselni sapkákat (fürtökkel) de inkább nem. Körülbelül 50 sapkát vettem az első nap mikor levágattam a hajam. Najó, valószínüleg csak 25-öt. Vegyél egy kalapot, az mindenhez jó!

 

Az interjú második felét késöbb fogom postolni, csak pár angol kifejezés kifogott rajtam.:)

Szólj hozzá!

Címkék: interjú külföld profi devine calloway

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkas.blog.hu/api/trackback/id/tr92141236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása